Verzending & Discretie
Natuurlijk wordt bij ErotiekDiscounter.nl jouw bestelling snel en discreet verzonden. Want vóór 23:00 bestellen = morgen komen!
En ben je niet thuis? Geen probleem! Wij kunnen jouw pakketje ook klaar leggen op een PostNL-afhaallocatie. Zo kun jij je pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt.


Levertijd
Heb je jouw bestelling vóór 23:00 geplaatst? Dan wordt deze, indien voorradig, de volgende dag al geleverd!
 
Besteld vóór 23:00 Bezorgdag  
Maandag Dinsdag  
Dinsdag Woensdag  
Woensdag Donderdag  
Donderdag Vrijdag  
Vrijdag Zaterdag  
Zaterdag Zondag + €11,95 toeslag
Zaterdag Maandag  
Zondag Maandag  


Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland en België betaalt u €4,95. Is het bedrag van uw bestelling hoger dan €45,00? Dan betaalt u géén verzendkosten!
Wenst u uw pakket op zondag te ontvangen? Dit is ook mogelijk. Hiervoor betaalt u €11,95 extra. Deze optie is aan te vinken in de PostNL checkout.

Een overzicht van alle verzendkosten naar het buitenland vindt u hier.


Discreet
Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende dag het pakket opnieuw aanbieden. 
Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor of Bpost-afhaalpunt.

Hieronder is een voorbeeld getoond van hoe discreet de pakketten verstuurd worden. De naam ErotiekDiscounter.nl is niet zichtbaar op het pakket.
Track & Trace
Binnen Nederland en België verzenden wij alle pakketten via PostNL. Wanneer je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de Track & Trace code waarmeer je jouw pakket kunt volgen op de website van PostNL.
 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

E-mail: support@erotiekdiscounter.nl
Whatsapp: +31 164 - 327013