Bij aankoop op afstand (zoals via een catalogus of een webwinkel) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dit zogenoemde 'herroepingsrecht' betekent dat je bij in principe alles wat je bij ons koopt een bedenktermijn van 14 dagen hebt. (geteld vanaf de dag na datum van ontvangst). Na melding dat je van je aankoop afziet heb je nog 14 dagen om de artikelen zonder opgaaf van redenen te retourneren. Voorwaarde is wel dat het artikel onbeschadigd is en niet gebruikt, anders kunnen wij voor de waardevermindering kosten in rekening brengen. 

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken, zijn:

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Body's
  • Panty’s en kousen
  • Alle overige Lingerie
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en overige drogisterijartikelen

Erotische artikelen waarvan de verzegeling na levering is verbroken kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen zo spoedig mogelijk na ontdekking van het gebrek bij ErotiekDiscounter.nl te worden gemeld. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

Om te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het onderstaande invulformulier, Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst te herroepen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. 
Formulier: Europees modelformulier voor herroeping

Je dient de goederen onverwijld, in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:
1. Het product zit in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
2. Het product is compleet.
3. Bij erotische artikelen dient de verzegeling nog intact te zijn.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij de eventuele verzendkosten terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Retourneren
De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening (geschatte verzendkosten: €6,95). De oorspronkelijke verzendkosten zullen ook worden terugbetaald, indien je de hele bestelling retourneert.

Wanneer je een artikel retour wilt zenden maak dan bij voorkeur gebruik van het onderstaande formulier zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen. Je kunt er ook voor kiezen om het Europees modelformulier voor herroeping te gebruiken.

Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ErotiekDiscounter.nl een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Terugbetalinstermijn
Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling.

Ons retouradres
U kunt de/het artikel(en) retour sturen naar:

ErotiekDiscounter.nl
Ordernummer: (Uw ordernummer)
Steenbergsestraat 5a
4611TC Bergen op Zoom (NL)

Retourbewijs
Als je de retourzending overdraagt aan de vervoerder, ontvang je een retourbewijs. bewaar deze zorgvuldig. mocht er iets misgaan hebben wij dit retourbewijs nodig richting de vervoerder.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn erotische speeltjes, lingerie en drogisterij artikelen, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

E-mail: support@erotiekdiscounter.nl
Whatsapp: +31 164 - 327013